Bugun...


Meclis üyesi aday adayı Yasin Müftüoğlu, sahada çalışıyor
Tarih: 15-12-2023 11:06:34 Güncelleme: 15-12-2023 11:21:34 + -


Bornova AK Parti Belediye Meclis üyesi aday adayı Yasin Müftüoğlu, Bornova’da siyaset yapan bir Bornova’lı olarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Müftüoğlu, saha çalışmalarını görüntülü, yazılı ve sosyal medyada gündeme getirerek yüreğini, cesaretini ve hizmete olan aşkını tüm kamu oyu ile paylaşıyor.

facebook-paylas
Tarih: 15-12-2023 11:06

Meclis üyesi aday adayı Yasin Müftüoğlu, sahada çalışıyor

Bornova AK Parti Belediye Meclis üyesi aday adayı Yasin Müftüoğlu, Bornova’da siyaset yapan bir Bornova’lı olarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Müftüoğlu, saha çalışmalarını görüntülü, yazılı ve sosyal medyada gündeme getirerek yüreğini, cesaretini ve hizmete olan aşkını tüm kamu oyu ile paylaşıyor.

 

Müftüoğlu, saha çalışmalarına hız verdi

 

AK Parti Bornova Belediye Meclis Üyesi aday adayı Yasin Müftüoğlu, saha çalışmalarına hız verdi. Bornova'nın tanınmış isimlerinden Yasin Müftüoğlu, mecliste esnafın ve vatandaşın sesi olacağını söyledi. Aday adayı olmasına rağmen İlçede bütün esnafları dolaşarak, AK Partiye oy istiyor, destek bekliyor.

 

Çalışmaları sırasında Bornova halkı ile bütünleşerek kendisini tanıtan, sorunları dinleyen Müftüoğlu, “Bu kente hizmet etmek adına Bornova Belediye meclis üyesi aday adayı başvurumuzu daha önceden yapmıştık. Şimdi çalışma zamanı, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek iş insanlarını, muhtarları, sivil toplum temsilcilerini ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Ziyaretlerimizde, halkımızın yaşadığı tüm sorunları, sıkıntıları tek tek not alıyoruz. Sadece merkezde mahallelerde değil, aynı zamanda köylerde de çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.

 

Genç, dinamik ve siyasi tecrübesi ile büyük gelecek vaat eden Yasin Müftüoğlu, meclis üyesi görevi verildiği taktirde, görevini en iyi şekilde yerine getireceğine dair verdiği sözün altını çiziyor.




Bu haber 712 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI